V2C2

Online uitgever V2C2 beheert en ontwikkelt verschillende websites. Van reisconcepten tot sites met álle informatie over je studententijd: wij hebben allerlei onderwerpen in ons portfolio. Op dit moment bestaat ons team uit 6 personen. Daarnaast werken we het hele jaar door samen met starters en stagiairs.

Lees meer over:

 

Wat zegt Team V2C2?

Roos V2C2

Rosa-Lee Deiman

Content Marketeer

“Het unieke aan werken bij V2C2 is wat mij betreft de vrijheid en veelzijdigheid. Met het hele team werken aan uiteenlopende projecten en mooie resultaten behalen, met tussendoor genoeg momentjes voor een koffietje of potje tafeltennis.”

Maaike V2C2

Maaike Zuijderwijk

Website Manager

“Hard werken, maar ook heel veel lol hebben; bij V2C2 is het allebei even belangrijk. Bij een project is iedereen betrokken en zo werken we samen aan een succes.”

Menno V2C2

Menno van Leyden

Online Marketeer

“Bij V2C2 werken we écht gezamenlijk aan verschillende doelen en projecten. Elk teamlid is belangrijk en mede dankzij de informele sfeer zijn we een hecht team!”

Demi V2C2

Demi Snijder

Content Creator

“Het leuke aan V2C2 is dat je vaak met verschillende projecten tegelijkertijd bezig bent en iedereen een échte teamplayer is. Iedereen zijn input wordt enorm gewaardeerd & er hangt altijd een gezellige informele werksfeer.”