Als jarenlange partner van Tradetracker hebben we een mooie publicatie in hun blog verdiend. Al eerder besteedde Tradetracker aandacht aan ons platform VakantieDealz.nl, maar nu is ons Black Friday aanbiedingen platform Black Friday Dealz in de schijnwerpers gezet door Tradetracker. Je kunt het volledige artikel hier nalezen.

 

Highlights Black Friday Dealz artikel Tradetracker

 

Bij deze alvast enkele highlights uit het interview met oprichter en uitgever van Black Friday Dealz Joost van Vught:

“COVID-19 liet ons creatief nadenken over concepten die juist tijdens deze gekke periode wél kunnen werken. We hebben meer tijd dan in een normaal jaar besteed aan de groei en optimalisatie van Black Friday Dealz, dus die gaat dit jaar als een raket!”

“Hoewel het jaren geleden om één dag draaide, zien we nu dat mensen de gehele maand november al op zoek zijn naar koopjes. De eerste deals gaan al live rond Singles Day en lopen tot en met Cyber Monday, of zelfs nog tot en met het Sinterklaas weekend.”

Meer over Joost van Vught kun je vinden op Linkedin en Marketingfacts. Ook interesse in een interview over Black Friday Dealz of een van onze andere concepten? Neem dan gerust contact met ons op.